Over mij

Mijn naam is Nienke Vader en woon in Utrecht. In 2021 ben ik gestart met Hero interieurontwerp.

Hero staat synoniem voor: ‘de hoofdpersoon van een verhaal’: vertaald naar ‘Het draait om jou/je bedrijf in mijn ontwerp’.

Met mijn passie voor interieur, liefde voor tijdloos design, kleur en creativiteit ben ik na bijna 20 jaar als inkoopster voor de Bijenkorf gewerkt te hebben gestart met Hero interieurontwerp. Ik ontwerp zowel voor woon-, vakantiehuizen, kantoren, winkels als praktijkruimtes

In 2020 en begin 2021 heb ik aan het NIA de opleiding interieurontwerpen met veel plezier en succes afgerond en daarnaast ook de modules lichtontwerp en basis bouwkunde.

Door goed te luisteren, door te vragen, klanten een inspiratiebord te laten maken en 1 of meerdere afstemmingsgesprekken worden woonwensen, stijl en identiteit inzichtelijk en maak ik een uniek en persoonlijk plan. Tijdens het ontwerpproces maak ik graag gebruik van mijn creativiteit, verras ik met mogelijkheden en oplossingen waar je zelf niet aan gedacht hebt en blijf ik betrokken.

Met mijn collega's Esther Jonge Poerink en Inge Hendrikse werken we samen vanuit Interior designers collective. Met deze samenwerking ben ik in staat om ook voor grotere projecten te ontwerpen.