Interior designers collective

Wij, Esther Jonge Poerink, Inge Hendrikse en ikzelf, werken ook samen als collectief. Wat ons als team van interieurontwerpers bindt is onze gezamenlijke passie voor interieur. De meerwaarde van de samenwerking voor de opdrachtgever is de samenkomst van ideeën van drie verschillende ontwerpers met ieder een andere achtergrond. Als team ontwikkelen we een goed uitgebalanceerd ontwerp. Door samen te werken kunnen we ook grotere projecten uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan het toekomstbestendig maken of moderniseren van een kantoorpand/werkruimte, het ontwerpen van luxe woonhuizen of appartementen en het inrichten van vakantiewoningen. Kortom: we zijn breed inzetbaar.

We hebben ons eerste project gedaan voor Patch, multichannel contact center in Den Bosch. Hiervoor hebben we een concept bedacht en gevisualiseerd voor de multifunctionele ruimte. Deze is met veel enthousiasme ontvangen en de start van de uitvoering is inmiddels gestart.

Als je ons als team wilt inschakelen of benieuwd bent wat we voor je kunnen betekenen, dan kun je contact opnemen via onderstaande knop. Wij nemen vervolgens telefonisch contact met je op om jouw wensen door te nemen en af te stemmen wat de verschillende mogelijkheden zijn.


Esther Jonge Poerink

Inge Hendrikse